top of page
varno-na-poti_05.png
POVEČAJMO OPAZNOST PROSTOVOLJNIH GASILCEV NA NUJNI VOŽNJI

ZAKAJ

Ko pride do nesreče avtomatsko pričakujemo, da se bodo gasilci pojavili pri nas v nekaj minutah in rešili situacijo. Vse to hitro, prostovoljno in zastonj.

A za gasilca to pomeni nekaj drugega. Na telefon prejme obvestilo o nesreči, pusti vse nujne opravke in se brez pomisleka zažene proti gasilskemu domu. Do gasilskega doma večkrat pride z neoznačenim osebnim avtomobilom. Ker udeleženci v prometu ne vedo, da gre za gasilca na nujni vožnji, pogosto prihaja do nevarnih situacij.

Takšnih gasilcev, ki lahko naslednjič pomagajo prav Vam, je v Sloveniji preko 30 000.

NAŠ PRODUKT

Naša ekipa je izdelala znak, ki si ga prostovoljni gasilec z magnetom postavi na streho svojega vozila ob nujni vožnji.  Ljudi opozarja, da gre za junake na nujni vožnji in s tem zmanjšuje reakcijski čas prostovoljnih enot.

112

opozorilna

tabla

  • Odlična vidljivost

  • Trpežni materiali

  • Dovoljena uporaba za operativne gasilce v času intervencije

Odbojna svetleča nalepka zagotavlja odlično vidljivost, močni gumirani magneti pa skrbijo, da je znak trdno na mestu tudi pri višjih hitrostih

PRODUKT
naročilo

NAROČILA

FullSizeRender-3.jpg

MAGNETNA OPOZORILNA TABLA INTERVENT

Na voljo so nove, prenovljene opozorilne table. Sedaj iz še bolj trpežnih materialov.

Tabla je, zaradi opozorilne rdeče barve in napisa iz odsevne bele folije, dobro vidna tudi v temi. Magneti so zelo močni in zdržijo tudi višje hitrosti. Obdani so z gumo, tako da ne poškodujejo strehe avtomobila.

Cena: 33,32€

popust -10% pri nakupu večje količine

VEČ

UPORABA IN POOBLASTILA

Uporaba znaka je omejena izključno na operativne gasilce v času intervencije. Znak gasilcem ne dovoljuje hitre in nevarne vožnje, še vedno se morajo ravnati po CPP.

Po drugi strani pa je razumljivo, da se gasilci, z zavedanjem, da je vsaka sekunda pomembna in da lahko odloča o življenju, v avtomobilu težko obnašajo enako kot pri vsakodnevni vožnji.

Glavni namen znaka je tako ozaveščanje ljudi, da je med njimi gasilec, ki rešuje življenja. Računamo na udeležence v prometu, da bodo v skladu s tem zavedanjem primerno reagirali.

POTRDILO MINISTRSTVA ZA INFRASTRUKTURO

Potrdilo ministrstva za tablo GASILEC 112
bottom of page